La Fundació Santa Eulàlia aporta la seva experiència en el XXIV Congrés de la SEEGG

La Fundació Santa Eulàlia aporta la seva experiència en el XXIV Congrés de la SEEGG

En Jofre Fuguet, director de Serveis d’Atenció a la Comunitat i Acció Social, el proppassat mes de març, va presentar en el Congrés de la “Sociedad Española de Enfermería Geriátrica y Gerontológica”, la ponència titulada “Contribución a la comunidad amigable desde una entidad social” en la que va explicar al nombrós públic participant els diferents serveis i programes que la Fundació Santa Eulàlia executa a favor de la gent gran i que incideixen en aquells aspectes de la vida de la ciutat de l’Hospitalet i que l’ OMS considera com a determinants d’una comunitat amigable amb les persones grans. Jofre Fuguet es referí a les actuacions que la Fundació desenvolupa per propiciar l’envelliment actiu, la participació i reconeixement social del col·lectiu de gent gran i el creixement, relació i valoració de la persona gran com a individu.

Enviar comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *