#GransPersones

A més de les greus conseqüències que ha suposat la crisis sanitària del Covid-19 en la salut d’algunes persones grans també han hagut d’afrontar altres problemes com la falta d’informació, l’aïllament, la desorientació, la soledat o inclús la por. Hem estat al seu costat

Ara afrontem una greu emergència social i us necessitem més que mai

Ajudeu-nos a poder atendre les persones més vulnerables.

Donatius

Recorda que si per exemple fas un donatiu de 100€, efectivament només en pagaràs 20€, perquè en recuperaràs 80€ a la propera declaració de la renda.

Pots fer el donatiu per transferència a:
Caixabank: ES25 2100 0821 4902 0050 6892 *
*Si necessites el certificat del donatiu contacte amb nosaltres

O be amb targeta de crèdit, dèbit o paypal al següent formulari:

#GransPersones

Les Fundacions Santa Eulàlia i Sant Roc som dues entitats sense afany de lucre que ja fa més de 30 anys que contribuïm al benestar i la qualitat de vida de la Gent Gran.

Des de l’inici de la crisis provocada per la malaltia del COVID-19 vàrem prendre la determinació de no deixar ningú enrere, de posar-nos en cos i ànima al costat dels que més ens necessiten i no defallir.

Avui us necessitem més que mai per a poder complir aquest repte.  En els inicis de les nostres entitats el paper de les veïnes i veïns va ser d’una grandíssima importància amb modestes aportacions, quotes de soci, venda de participacions de la loteria de Nadal i donatius d’empreses vàrem aconseguir l’any 1987 posar en funcionament un projecte que ha durat fins el dia d’avui.

L’any passat és van beneficiar dels nostres programes més de 2500 persones a les que hem pogut oferir:

  • Estimulació Cognitiva per a persones amb deteriorament cognitiu com l’Alzheimer.
  • Acompanyament i tutoria a persones grans sense vincles familiars
  • Assessorament i recursos per a famílies amb persones amb dependència al seu càrrec.
  • Llars d’us compartit per a persones grans amb pocs recursos econòmics.
  • Serveis d’allotjament residencial.
  • Serveis d’acolliment diürn a persones amb demència.
  • Voluntariat social i participació veïnal.

Volem poder seguir contribuint com o em fet fins ara. Volem fer d’aquest mon un lloc on les persones grans visquin amb dignitat, però els nostres programes estan ara mateix en una situació molt vulnerable. Em destinat tots els recursos al nostre abast, però en les darreres setmanes em rebut també un allau de noves peticions.

Com en els nostres inicis tornem a necessitar la vostre ajuda, nosaltres treballarem sense descans per a poder arribar a tothom però sols no podem fer-ho. Ajuda’ns a ajudar.

Coneixes els avantatges fiscals de fer un donatiu?
De cada 10 euros donats te’n tornaran 8

Et recordem que els primers 150 € donats (en el conjunt de donatius realitzats com a contribuent dins l’any fiscal) desgraven un 80%*.

A més a més, tot el que donis a partir de 150 € desgrava un 30%, o un 35% si en els dos períodes impositius immediats anteriors has realitzat donacions a la Fundació Santa Eulàlia per import igual o superior, en cadascun d’ells, al de l’exercici anterior.

(*) Excepte País Basc i Navarra.