Si fa uns mesos informàvem que obríem les portes d’un nou centre del programa Gestímul a Collblanc, avui us expliquem que ha tingut lloc la inauguració oficial del centre amb la descoberta d’una placa commemorativa a càrrec de l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín que ha destacat en el seu parlament “la importància d’aquest tipus de recursos perquè més enllà de l’àmbit assistencial, que podem oferir a través de serveis socials o dels casals de gent gran, també és important buscar la col•laboració d’entitats privades que treballen perquè tots plegats puguem oferir un millor servei a la gent gran i a les seves famílies”.

Durant una hora el nou espai va quedar ple de gom a gom gràcies a la presència de representants polítics de la ciutat de L’Hospitalet que van recolzar l’acte, professionals del sector i entitats reconegudes de la ciutat i sense oblidar l’assistència dels usuaris que varen ser saludats un a un per l’alcaldessa amb molt d’afecte.

 

Foto de grup inauguració Gestímul collblanc

Sara Carrillo, Coordinadora Gestímul Collblanc, Andreu Closas, President Fundació Santa Eulàlia, Núria Marín, Alcaldessa L’Hospitalet de Llobregat, Josep M. Chalé, Vicepresident Fundació Sant Roc, Lluís Ramis, Mossén Sant Ramon i Jofre Fuguet, Director Serveis d’Atenció a la Comunitat i Acció Social.