El passat 13 de juny, la residència i centre de dia Jericó, situada al carrer Mestre Candi, número 36, va celebrar el seu 16è aniversari al Parc de la Serp.

La celebració va estar protagonitzada pels usuaris de la residència i els seus familiars que van gaudir d’una tarda d’activitats varies entre les que s’incloïen un taller de pastissos, un concurs de dolços i dues actuacions musicals. Durant tota la tarda, a més a més de les activitats, es va conèixer més sobre la història de la residència i centre de dia Jericó i la Fundació Sant Roc.

Jericó existeix des de l’any 1995 i acull 70 usuaris de residència i 20 al centre de dia. L’equip de persones està format per metges, infermeres, fisioterapeutes, educadors socials i animadors socioculturals, entre d’altres. Compta amb instal·lacions adaptades a la gent gran i tots els serveis necessaris per fer l’estada confortable i duradora.

Si viviu pel barri de Sant Josep o Centre, Jericó es la vostra solució. S’ofereix a la persona gran una atenció integral i personalitzada des del respecte, la consideració i l’afecte. La responsabilitat i el rigor són els valors de la residència i el centre de dia.Per això no dubteu en trucar al 93.338.03.46 si voleu més informació o teniu algun dubte.