Ahir, dia 5 de juny, la Excma. Sra. Núria Marín i Martínez, Alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, va visitar les instal·lacions de Gestímul situades al carrer Uva, número 31. L’acte va començar a les 12 hores i es va allargar fins les 13:30. Diverses autoritats van acudir amb l’Alcaldessa i van fer acte de presència realitzant un taller amb els usuaris del Servei d’Estimulació Geriàtrica que porta a cap la Fundació Santa Eulàlia al barri de Santa Eulàlia a l’Hospitalet de Llobregat. La Núria Marín va poder viure en primera persona les activitats que realitzen la gent gran que acudeix a Gestímul i va recordar que la voluntat de l’ajuntament és col·laborar amb la Fundació per ampliar aquest tipus de serveis a altres persones de la ciutat que el necessiten.

Els mitjans de comunicació de l’Hospitalet, coneguts com L’Hdigital, han realitzat un reportatge per ensenyar als habitants de la ciutat que la memòria es pot treballar i que lluitar contra l’Alzheimer i altres demències és possible. Per veure el reportatge, feu click aquí.