📢  Salut i Afers Socials recomanen no visitar residències si es té febre o s’ha estat en zones de risc per coronavirus  

Aquest és un dels consells que s’han consensuat aquesta tarda en el marc d’una reunió entre representants d’ambdós departaments del Govern amb patronals i sindicats de l’àmbit residencial de gent gran, discapacitats i salut mental  de Catalunya per abordar la situació de coronavirus 

Entre d’altres mesures, també es recomana regular el nombre de visites dels familiars i, en cas de fer-ho, rentar-se les mans a l’entrada i a la sortida als lavabos reservats per a les visites. També s’haurà de fer difusió d’aquesta i d’altres mesures preventives amb cartells situats a l’entrada, a les recepcions i a les sales d’espera de les residències. A més, es recomana als usuaris de centres de dia que presentin símptomes respiratoris que no hi vagin.

Pel que fa als professionals d’aquests centres, se’ls aconsella extremar les mesures preventives. 

Entre d’altres mesures, s’ha acordat fer un control del registre de visites a cada residència, una acció encaminada a facilitar i agilitzar el seguiment de contactes en cas de possibles casos positius per coronavirus.

🔗 https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/383238/salut-afers-socials-recomanen-no-visitar-residencies-febre-ha-zones-risc-coronavirus