Com a conseqüència de les mesures de contenció decretades en les darreres hores i en previsió de poder cobrir les necessitats que puguin sorgir en algun dels serveis assistencials de l’entitat, durant un període de quinze dies, romandran tancat per a l’atenció presencial els següents equipaments.

  • Oficina d’Atenció a la Comunitat i Acció Social (C. Salvadors 26, bxs)
  • Gestímul Santa Eulàlia (C. Uva, 31, bxs)
  • Gestímul Centre (C. Enric prat de la Riba 218-220, bxs)
  • Gestímul Collblanc (C. Occident 33, bxs)

Volem informar-vos que:

  • Aquelles persones en seguiment social des d’alguns dels nostres programes mantindran el contacte amb el seu referent via telefònica.
  • Intensifiquem la informació per a les persones grans. Recordant els consells de les autoritats en relació al COVID-19 i les mesures que cal adoptar al respecte sobre la situació i recomanacions del departament de salut i del ministeri de sanitat. És per això mantindrem contacte actiu via telemàtica amb TOTS els usuaris de qualsevol dels nostres serveis.
  • Per a casos necessitat us podeu adreçar al telèfon habitual en horari d’oficines.
  • Volem recordar el telèfon de informació ciutadana de la ciutat de L’Hospitalet 010