Els usuaris/es i familiars del Gestímul Centre van poder gaudir el passat dimecres 30 de novembre d’una activitat molt especial fora del centre. A causa a la pandèmia durant molt de temps hem hagut de suspendre les sortides externes, que novament podem reprendre aquest curs amb relativa normalitat

En aquesta ocasió hem fet una visita guiada pel centre històric de L’Hospitalet, recorrent llocs tan emblemàtics com la Plaça de L’Ajuntament, el carrer Xipreret, l’ Harmonia, la Casa Espanya o  la Plaça del Repartidor. Hem tingut el plaer de comptar amb la col•laboració del Sr. Josep Maria Solias, director del Museu d’Història de L’Hospitalet que ens ha acompanyat i ens ha apropat, amb les seves explicacions, a la història de la nostra ciutat i ens ha fet recordar com eren aquells carrers fa molts anys.  La nostra ruta ha finalitzat a la Rambla Just Oliveres, on hem pogut gaudir d’un bon esmorzar per recuperar forces! 

Les sortides fora del centre són una de les activitats que tenen més bona acollida per part dels nostres usuaris/es i famílies. Des del programa d’estimulació cognitiva Gestimul,  tractem d’oferir sempre activitats que siguin significatives pels participants, buscant llocs que siguin coneguts i d’interès per ells i elles. Aquestes sortides tenen per objectiu estimular la memòria dels participants així com fomentar la seva vinculació amb l’entorn més proper. 

També són una bona oportunitat per gaudir d’una jornada diferent i fomentar la creació de vincles entre tots i totes!