Del 26 al 28 de maig a La Farga de l’Hospitalet

Un any mes ens sumem a l’esdeveniment més consolidat dirigit a les persones grans, el “Salón  de les Personas Mayores de Cataluña”, que aquest any celebra la seva 24a edició i que alberga el recinte firal de La Farga de l’Hostpitalet de Llobregat, a Barcelona.

La nova edició de la FiraGran, posa el focus en l’anomenada bretxa digital, una problemàtica que, segons l’Institut d’Estadística de Catalunya, afecta 21% de catalans de 65 a 74 anys a més d’oferir més de 350 activitats i tallers gratuïts per a propiciar l’envelliment actiu.

Núria Marín alcaldessa de l’Hospitalet, visita el nostre stand a la fira.

Des de la Fundació Santa Eulàlia i Sant Roc participem en la fira oferint a les persones que ens visiten una rèplica dels “Punts d’Informació per les Persones Grans” que desenvolupem de forma permanent a 5 casals municipals conjuntament amb l’Ajuntament de la ciutat amb l’objectiu d’oferir informació, facilitar les gestions i els tràmits necessaris per afrontar noves situacions, com ara tramitar la dependència, sol·licitar plaça pública en un centre de dia, demanar ajut domiciliari o servei de teleassistència, entre altres.

Teniu temps per venir a visitar-nos a la fira fins al 28 d’abril al stand H! Us esperem!

Però, si no arribes a temps la resta de l’any ens trobareu al telèfon 93 595 51 51 o be presencialment els següents dies, horaris i espais:

  • Dilluns de 10 a 13 h

Casal de gent gran Provençana

Avinguda d’Amadeu Torner, 28

  • Dimarts, de 10 a 13 h

Casal de gent gran de Pubilla Cases

Carrer d’Amadeu Vives, 1

  • Dimecres, de 10 a 13 h

Casal de gent gran de Bellvitge Ermita

Passeig de Bellvitge, 12

  • Dijous, de 10 a 13 h

Casal de gent gran de Ca n’Arús

Avinguda del Carrilet, 312

  • Divendres, de 10 a 13 h

Casal de gent gran de la Torrassa

Carrer de l’Albareda, 2