Amb freqüència, a les llars de les #granspersones ens trobem amb situacions en què manquen eines i/o suport per dur a terme les activitats de la vida diària. Sovint, només necessiten una mica d’ajuda per completar les tasques per ells mateixos, mentre que en altres situacions la necessitat d’assistència d’una tercera persona és permanent i més intensa.

La Fundació ofereix un servei de confiança, amb persones qualificades i amb responsabilitat i empatia davant de cada necessitat que pugui sorgir.

Dins del programa Orienta, creat amb la missió d’ajudar les persones grans a obtenir els elements necessaris (serveis, prestacions, etc.) per resoldre la situació de necessitat en què es trobin, s’emmarca el Servei de Contacte Professional de la Fundació Santa Eulàlia.

La nostra funció com a entitat:

  • El personal de l’àrea social rep la demanda i, mitjançant una entrevista exploratòria, recull la necessitat personal, social i de salut de la família o persona beneficiària, amb la finalitat de trobar la persona adequada per a cada cas en particular.
  • Busquem el perfil professional que s’ajusti a la situació de cada demanda i, a partir d’aquí, es realitza una primera entrevista entre les dues parts per valorar si inicien el servei i la relació contractual.
  • Es tracta d’un servei privat entre la família o l’usuari i el treballador/a familiar, on es proporciona l’opció de dur a terme les gestions de contracte, nòmines i documentació necessària per activar el servei. La fundació actua com a intermediària i mediadora entre la persona beneficiària i la treballadora familiar.

Si necessiteu activar un servei, és important saber que no disposem d’una bossa de treball com a tal, i per tant no podem atendre situacions d’urgència. Ens és més satisfactori trobar la persona adequada per a cada cas en particular.

Quant a la jornada laboral, el màxim d’hores és de 40 setmanals i el salari del treballador/a es basa en el conveni laboral d’empleada de la llar, el qual determina el cost del servei per hores treballades.

El nostre equip de l’àrea social s’encarrega de fer un seguiment del servei amb trucades telefòniques periòdiques a la persona beneficiària, als familiars de referència i al professional, per assegurar un bon funcionament del servei i per resoldre qualsevol dubte o detectar noves necessitats.

Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic orienta@fsantaeulalia.org, trucant al 930369544 o bé de forma presencial a l’oficina situada al Carrer Dr. Fleming 11 de l’Hospitalet de Llobregat.

Perquè envellir amb les atencions necessàries, és possible!