El servei Gestímul impulsat per la Fundació Santa Eulàlia i la Fundació Sant Roc, obre les portes d’un nou centre. Aquest és el tercer de l’entitat i està situat al barri de Collblanc de L’Hospitalet de Llobregat, concretament al Carrer Occident, 33.

En aquest nou espai i de la mateixa forma que als altres dos centres Gestímul que ja presten els seus serveis als barris de Santa Eulàlia i Centre, està pensat per tal que persones grans amb dèficits de memòria, demència o malaltia d’Alzheimer entre d’altres, estimulin les seves capacitats cognitives, funcionals, afectives i de relació.

El servei Gestímul està format per professionals especialitzats en neuropsiquiatria, psicologia, educació social i fisioteràpia, altament capacitats per desenvolupar les teràpies que s’hi ofereixen des de l’any 2003 i on cada any s’atenen un centenar de persones que en molts dels casos assisteixen per recomanació d’un neuròleg, un metge geriatra, professionals de les àrees bàsiques de salut i els serveis socials.

El programa Gestímul es basa en un pla d’atenció personalitzada, el qual avalua inicialment les capacitats de l’usuari i a partir d’aquí s’estableixen uns objectius terapèutics amb els quals s’elabora una proposta d’intervenció, que s’avalua per realitzar informes neuropsicològics periòdicament per així fer-ne una revisió mèdica.

Les activitats que és desenvolupen, consisteixen en exercicis mnemotècnics i d’orientació, exercicis de psicomotricitat i manteniment funcional, activitats relacionals, ocupacionals i creatives, tallers d’expressió i de teràpia emocional.

Dades de contacte Gestímul Collblanc

Carrer Occident, 33 – 080904 L’Hospitalet de Llobregat

Telèfon: 93.624.16.10