Les nostres fundacions, el replà d’avall i el replà de dalt. 

Aquest passat dilluns 16 de maig, el programa Nits de Ràdio d’Onda Cero, ens va donar l’oportunitat de formar part de la seva emissió amb una entrevista al Jofre Fuguet, el director executiu de les nostres fundacions, Santa Eulàlia i Sant Roc.

A l’entrevista, que podreu escoltar a continuació, el Jofre ens explica els orígens de l’entitat i la seva evolució, com van néixer a la ciutat de l’Hospitalet, la importància del concepte de llar i sobretot de la importància d’acompanyar les persones durant aquesta etapa de la vida, entre d’altres.

Un espai que ens serveix d’altaveu per potenciar i fomentar les bones pràctiques, la funció que es realitza des de les fundacions que ens dediquem a aquesta tasca i com la societat pot aportar en la millora del dia a dia en una de les etapes de la nostra vida de la qual esperem que tots i totes puguem arribar i viure-la plenament. 

Perquè la vellesa s’ha de viure dignament amb totes les seves lletres i sentits, perquè tothom mereix poder sentir que al replà d’avall o al de dalt, com antigament als pobles les famílies es cuidaven, tindrà sempre un suport on sentir-se cuidat, acompanyat i estimat. 

Moltes gràcies a Onda Cero per comptar amb nosaltres a la seva emissió. Gràcies a tot el nostre equip que fa que podem definir-nos amb orgull, gràcies a les famílies per la seva confiança i moltes gràcies als nostres grans perquè son la nostra font d’aprenentatge, saviesa i veritat.

No deixeu d’escoltar l’entrevista i recordeu sempre que mai estem sols, només cal obrir els ulls per trobar a aquelles persones que vulguin fer-te els dies més amables. Perquè existeixen.

Escolta a continuació l’entrevista