Descarrega aquí el document

Benvolguts/Benvolgudes,

Ens complau presentar-vos la memòria anual de la Fundació Santa Eulàlia i la Fundació Sant Roc, corresponent a l’any 2022. En aquestes pàgines hi trobareu dades, però també els valors fonamentals que defineix la identitat de les nostres organitzacions: solidaritat, responsabilitat, viabilitat, solvència, participació i sobretot, la nostra disposició constant per satisfer les necessitats de les persones grans.

En la nostra labor quotidiana, ens enorgulleix  ser entitats sense afany de lucre amb una clara vocació de servei. El nostre principal objectiu és millorar la societat, i cada cop més, ens refermem en aquest propòsit.

La solidaritat segueix sent la base de les nostres fundacions, guiant totes les nostres accions. Estem compromesos en brindar l’ajut i l’assistència a les persones grans oferint-los un entorn segur i acollidor en el que puguin gaudir d’una vida plena i digna. El nostre enfocament responsable es reflecteix en la cura que posem en cada detall, garantint un tracte proper i personalitzat.

Volem agrair l’esforç conjunt del nostre equip, sempre amatent, i els nostres col·laboradors, aconseguint mantenir-nos econòmicament viables i solvents, assegurant així la continuïtat dels nostres projectes i programes.

La participació activa en la nostra comunitat és essencial per l’èxit de la nostra labor. Agraïm profundament a totes les persones i entitats que han col·laborat en la nostra tasca al llarg de l’any passat. El seu ajut incondicional ha estat fonamental per tirar endavant les nostres iniciatives, i aconseguir resultats significatius.

En la memòria, podran trobar un resum detallat de les nostres activitats, assoliments i desafiaments. Els convidem a explorar cada pàgina i conèixer de prop l’impacte positiu que hem generat en la vida de les persones grans.

Estem disponibles i disposats a seguir atenent les necessitats canviants de la nostre comunitat. Ens comprometem a adaptar-nos als nous desafiaments i a cercar solucions innovadores que beneficiïn a les persones grans en tots els aspectes de les seves vides.

Agraïm el seu continu ajut i confiança en la nostra tasca. Junts, seguirem construint un futur més just.

Descarrega aquí el document

Atentament,

Jofre Fuguet

Director Executiu.

Fundació Santa Eulàlia-Fundació Sant Roc