L’acte va tenir lloc el 28 de setembre als Jardins de Can Sumarro.

El passat dijous 28 de setembre vam celebrar els “30 anys d’una idea” de la Fundació Sant Roc, els 30 anys de l’inici del projecte que ens va fer néixer: la residència i centre de dia Jericó al barri de Sant Josep.

A l’acte, dirigit pel Jofre Fuguet director executiu de la fundació, vam comptar amb la presència de la tinenta d’alcaldia de drets socials de l’Hospitalet, Laura García Manota, el regidor i la regidora José Antonio Alcaide i Imán Aisa i amb Josep Mª Chalé, president del patronat de la Fundació Sant Roc.

La celebració va tenir lloc als Jardins de Can Sumarro de l’Hospitalet on vam recordar els inicis i homenatjar a les persones que van prendre part.

A més, la Marta Allende i Maria Tena, filles del Josep Maria Allende i Manuel Tena, dos dels feligresos que van veure la necessitat de posar solució a la manca d’equipaments per a la gent gran, van voler recordar la fita que amb tant d’esforç i il·lusió es van marcar els seus pares als anys 90 i van tenir l’oportunitat de descobrir l’obra que l’artista Xavier Roda ha fet per commemorar el 30è aniversari.

En definitiva, un punt de trobada on veïns, veïnes, usuaris, usuàries, famílies i persones convidades, vam poder gaudir d’una tarda distesa, germanor i retrobament.

Des de la Fundació Sant Roc i la Fundació Santa Eulàlia continuarem treballant i fent camí en l’acompanyament de la gent gran tot esperant poder continuar celebrant dècades i centenaris en nom de totes les persones que hi formem part, però sobretot, en nom de les persones a les quals li devem tot, les persones grans.

Llarga vida a la Fundació Sant Roc!